Våra åtgärder gällande COVID-19

Vi tar spridningen av COVID-19 på största allvar här och sätter in nya åtgärder för att just du som medlem ska känna dig trygg och säker med din träning hos oss. Vår högsta prioritering är din hälsa.

Här kan du läsa vad vi gör för att säkra en trygg miljö på träningsanläggningen och vad du själv som medlem kan göra. Vi följer noggrant utvecklingen timme för timme och uppdaterar våra åtgärden löpande. Det innebär att vi nu sätter schemat kort tid framöver. Appen är den plats där du ständigt ser vilka tider och klasser som körs. Och om vi kör ute eller inne.

Vi uppmanar dig till att vara fortsatt fysiskt aktiv, oavsett om det är hemma, utomhus eller på ett säkert och ansvarsfullt sätt här på ViMa´s.

Vi vill så långt det är möjligt erbjuda träning här på anläggningen då vi vet att effekterna många gånger blir bättre. Vi har kunskap, härlig gemenskap, skapar inspiration och bra material att tillgå med mera. Men under rådande omständigheter har vi satsat på alternativa lösningar så att träningen kan bedrivas även om man inte kan vara på plats. Se separat utskick med vår egen YouTube-kanal (vi kommer här att spela in fler pass att tillgå). Och vi kommer inom kort att köra digitala klasser igen så att du kan träna med oss men där du befinner dig.

Vi har gjort en rad anpassningar utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och följer upp och utvecklar det hela tiden.

Vi minskar antalet på klasserna mer just nu. Och det är bokning som gäller på alla klasser. Noga också att boka av vid förhinder.

Vi kommer att korrigera klassernas tider, se appen gällande tid, för den klass du tänker vara med på.

Vi har gjort anpassningar så att alla klasser är platsbyggda. Vi minimerar materialet på klasserna. Har vår egen plats, så ingen cirkulation på passen görs.

Vi flyttar denna vecka ut flera klasser och fyller på vid behov. Alla klasser som går kommer att köras ute och lite nyheter presenterar vi framöver. De klasser vi inte kan köra ute kommer vi att ställa om, se mejl framöver. Dem ligger vilande denna vecka för att säkras upp.

Du som kör pass utomhus, samlas i gruppen ute. Detta för att hålla nere antalet inne på anläggningen. Passet bockas av, av instruktören ute.

Vi tittar på inpasseringarna till anläggningen genom statistik och på plats och följer den dagligen för att kunna agera om antalet tränande samtidigt i gymmet överstiger rekommenderade nivåer. Då kommer vi att vidta ytterligare åtgärden.

Vi sätter till extra personal i gymmet på de tider då vi eventuellt skulle bli för många i lokalen och i receptionen och stämmer av att alla är friska och utan symtom, som kommer in samt att spritning sker.

Vi har spärrat av delar av konditionsparken för att vi på så sätt hålla avstånd.

Vi vill att ni byter om och duschar hemma just nu.

Vi vill också att vi alla lämnar anläggningen efter färdigtränat pass. Tyvärr, vi som älskar ”hänget” och gemenskapen. Men vi tar ifatt det senare. HÅLL UT!

Vi har markeringar i golvet som påminner om att hålla avstånd och visa hänsyn!

Loungemöblerna är nu bortplockade då vi får göra en paus i vårt underbara kaffedrickande och den gemenskapen. Vi få ta igen det när allt lagt sig. Både vad det gäller myset med frukt, den mörka chokladen och kaffet och vad det gäller att lösa både stora och små bekymmer.

Vi har goda städrutiner och har utökat dem för att hålla bästa möjliga hygiennivå.

Vi uppdaterar dig ständigt via mejl och vill du ta några ord så kan du alltid ringa eller mejla oss åter och vi svarar så fort vi har möjlighet.