Här får du svar på vanliga frågor.

Vi är ett kortnyckelgym vilket gör att vi kan erbjuda långa öppettider. Från klockan 04:00-23.00 sju dagar i veckan. Kan skilja sig på specialavtal, se gällande avtalsvillkor för medlemskap.

Hos oss så har du tillgång till vårt klassutbud enligt gällande schema, vilket förändras över årets gång. Vi erbjuder alla medlemmar gymvägledning i gymmet och det ingår i ditt medlemskap obegränsat antal gånger. Då går vi igenom hur man sitter i maskinerna, vad man tränar, och hur man startar de olika maskinerna samt grunderna för hur mycket man ska köra. I gymmet finns också färdiga program som man enkelt kan följa. Vi har eventupplevelse träningar, förmiddagar och kvällar och dessa har man tillgång att vara med på. Dusch, bastu och omklädning finns på Green Door Hotel. Vill du att simning ska inkluderas i din träning så har vi ett gott samarbete med hotellet för ett förmånligt kort.

Du kontaktar oss via medlemsregistreringen på hemsidan så hör vi av oss till dig. Alternativt ringer du 070 58 313 56 så bestämmer vi en tid då vi träffas på träningscentret.

Du kan välja mellan två olika betalsätt; faktura på hela beloppet eller månadsvis dragning via autogiro.

Autogirokund: När bindningstiden enligt det tecknade avtalet har gått ut löper avtalet på tillsvidare med två månaders uppsägningstid. Taxan på ditt träningskort regleras automatiskt enligt gällande prislista. Önskar du säga upp ditt avtal ska detta göras i ViMa´s reception. Två månaders uppsägningstid gäller.

Fakturakund: Medlem erhåller en ny periodfaktura cirka en månad innan avtalet löper ut. Betalas inte denna faktura avslutas medlemskapet automatiskt.

Vid en flytt så gör vi en avräkning från det datum då handlingarna och adressändringen är oss tillhanda.

Om du inte kan träna på grund av sjukdom eller skada så lägger vi kortet ”fryst” under den perioden. Läkarintyg måste erhållas. Ingen återbetalning retroaktivt. Det gäller sjukdom eller skada där träning ej är genomförbar.

Medlemskap kan inte frysas, förutom vid skada, sjukdom, graviditet eller militärtjänstgöring. Ingen frysning görs retroaktivt.

Anmäles omgående till oss. Nytt kort debiteras med 50 kronor.

Ja, vid God Jul, Glad påsk eller Ja må någon leva. Ett presentkort på några träningspass eller personlig träning/kostrådgivare är en kul present både att ge och att få. Det går även att ge bort ett presentkort på ett visst värde. Använd gärna vårt formulär för att beställa ett presentkort.

Ja. Önskar du en personlig tränare alternativt en kostrådgivare så kan vi erbjuda flera olika paket. Vi har även paket där vi kombinerar personlig träning och kostrådgivning. Läs mer under vårt utbud.