Föredrag & workshop

Viktoria Hamhillgo som driver och äger ViMa´s erbjuder föredrag inom flera inspirerande områden. Viktoria väver ofta ihop träning och workshop när hon är ute hos kund. Du är varmt välkommen att höra av dig så kan ni tillsammans prata ihop ett upplägg som blir inspirerande och givande för det ni har tänkt.

Vill du veta mer?

ViMa´s personliga tränare
Viktoria Hamhillgo
Telefon 070 58 31 356

ViMa´s erbjuder föredrag inom flera inspirerande områden.
De populäraste föredragen just nu:
  • Effekterna med att träna! Hur mycket och hur länge bör man träna för att nå effekt och vad vinner jag på att vara aktiv. Är det någonsin för tidigt eller för sent att träna? Sedan 1996 har Viktoria arbetat heltid med träning i ett helhetsperspektiv och sedan 2001 i samarbete med landstinget. Hon har utvecklat mängder med individuella målspecifika träningsupplägg, från ett sjukdomstillstånd till motion och elitnivå. Här inspirera hon till mer och rätt träning och lägger stor vikt på vad det är man vinner genom att träna fysiskt och mentalt.
  • Vi äter som vi mår! Här pratar Viktoria om vinsterna i att äta rätt beroende på de mål som man har. Skillnaden mellan att äta för att träna och träna för att äta. Hur tänker vi och vad ger det för resultat när vi äter näringsbalanserat. Som tidig aktör i fitness-branschen och som erfaren grupptränare och personlig tränare med ortorexi i bagaget ger hon från hjärtat.
  • Målfokus! Hur når jag mitt mål? Hur tänker jag? Hur tar jag mig bit för bit? Verktyg för att målet ska nås. Träningslära, kost, träning och vila. Hon belyser varför det är så viktigt att se till helheten i ens liv.
  • Ta ”hjärnvägen” mot målet! Viktoria är uppvuxen i ett företag – i en familj med stor företagsamhet. Här berättar hon sin historia och hur hon använder den för framgång. Glädje, känsla och energi. Viktoria är en sann entreprenör.