För företag

De flesta företag satsar på träning för sina medarbetare. De har insett fördelarna och vinsten med att ge denna förmån. Färre sjukskrivningar, effektivare och mer välmående personal är delar av vad resultatet blir av fysisk aktivitet.

Dock är det bara den träning som blir av som ger detta resultat! Det räcker inte med att ge resurser till sina anställda. Det är då vi kommer in i bilden. Vi jobbar aktivt för att varje motionär hos oss ska inspireras för att finna träningen som en naturlig del i livet och detta i sin tur ger en bättre livskvalité.

Vi erbjuder företag varierande insatser för att få personalen motiverad att träna. Det kan vara halv- eller heldagar så väl som engångsinsatser eller ett skräddasytt upplägg som varar över tid. Med träning, motiverande föreläsningar alternativt seminarium i mindre grupper, mätningar alternativt tester. Här finns mängder med varianter på upplägg, och alla våra instruktörer och tränare är välutbildade och flera har lång erfarenhet.

Färre sjukskrivningar, effektivare och mer välmående personal är delar av vad resultatet blir av fysisk aktivitet.

Klasser för företagsgrupper

Skivstångspass, ZONE, Cross, Mage & Rygg, Funktionell träning, Spinning, Boot Camp och flera varianter av YOGA är exempel på vad vi kan erbjuda grupper. Det är klasser som vi förlägger i vår hemtrevliga miljö eller där ni befinner er. Det är klasser som anpassas efter den nivå som vi pratar ihop oss om. Det går även att mixa nivåerna på ett upplägg.

Ovan aktiviteter bokas i grupp om minst fyra personer. Vill ni att vi bjuder på mat i samband med er tillställning så löser vi det. Från det lilla enkla till en större måltid!

Vill Ni att vi väver in en föreläsning i samband med ert pass eller er träff så kan vi hjälpa till med:

  • Kosten och dess betydelse och vinst!
  • Träning – Vad är det som är så bra och hur mycket träning behöver vi för att nå vinsterna?

Vill du veta mer?

ViMa´s personliga tränare
Viktoria Hamhillgo
Telefon 070 58 31 356