Träna på ViMa´s

Vårt utbud av klasser varierar över säsong. Vi har tagit med oss de klasser som statistiskt sett var mest välbesökta genom åren och har lagt dessa som en grund på schemat. Spinning, YOGA, Core och styrkepassen är de klasser/pass som varit populärast. De är också de klasser som vi kommer se till att få flest av. Sedan kompletteras schemat med något ytterligare pass som vi sedan byter ut under året.

Cross (för barn/ungdom)

För barn och ungdomar i åldern tre till 13 år finns en särskild klass som vi kallar Cross (för barn/ungdom). I detta koncept är klasserna utformade som en resa över tio veckor och allt är fördelat i olika åldersnivåer.

Vi jobbar med hela kroppen och skapar rörelseglädje för att inspirera och ge förutsättningar för ett aktivt liv. I resan lägger vi in och belyser vinsterna med fysisk aktivitet och energins betydelse i kosten samt varför vi behöver dricka och vila.

Vi har ett brett utbud av klasser. Klicka här för att läsa mer…

Small Group Training

Small Group Training är en form av personlig träning i minigrupp. Har du ett specifikt mål och önskar vägledning och motivation för att nå hela vägen så kan detta vara något för dig. Under hela året träffas man i en grupp som har samma mål och gör tester som är i relevans för just ditt mål. Du får redskapen för att ta dig vidare och avstämningar görs längs vägen. Vi erbjuder bland annat Small Group Training för löpning, hälsosam livsstil, grenspecifik träning som exempelvis innebandy, cross och ridning.

Vill du veta mer?

ViMa´s personliga tränare
Viktoria Hamhillgo
Telefon 070 58 31 356