Personlig tränare och kostrådgivare

Personlig tränare

En personlig tränare på ViMa´s leder och tränar till förändring som berör hela människan, såväl fysiskt som mentalt. Din personliga tränare finns med dig under ditt träningspass och leder dig mot ditt mål. Alternativt ger dig verktygen som du sedan använder. Målen varierar oändligt och kan även förändras med tiden. Det kan vara:

  • Få igång en aktiv livsstil
  • Minska/öka i vikt
  • Genomföra Vasaloppet
  • Göra en svensk klassiker
  • Bli bättre i en vis gren
  • Träna inför ett maraton
  • Springa fem kilometer eller en mil
  • Stärka upp kroppen

Målet för dig kan vara just något av ovan eller något helt annat. Välkommen så leder vi dig mot ditt mål!

När vi gör upp en träningsplan arbetar vi utefter ditt mål och gör tester för att få fram rätt status och lägger därefter upp ett träningsprogram. Testerna varierar beroende på målet, till exempel styrka, kondition, maxpuls eller test av kroppssammansättning och rörlighet alternativt koordination. Alla tester står i relation till målet. Vi arbetar fram en träningsmodell för dig som vi sedan mäter och testar av.

Vår personliga tränare jobbar med enskilda individer, maka par, kompisgrupper och övriga små och stora grupper både från privatlivet, arbetslivet och föreningslivet. Här finns oändliga möjligheter. Låt oss få ge just dig ett förslag.

Vill du veta mer?

ViMa´s personliga tränare
Viktoria Hamhillgo
Telefon 070 58 31 356

TEAM – Together Everyone Achieves More

Träna i lag med en gemensam PT och uppnå dina personliga mål tillsammans med gruppen. Med TEAM vill vi skapa något som berör på riktigt. Något som får dig att ifrågasätta och se dig själv med nya ögon. Kanske till och med se andra i din omgivning med nya ögon. Vi nöjer oss inte med att du ska ha nått ditt hälsomål. Vi vill hjälpa dig till att känna att du ändrat livsstil, långsiktigt!

Många som försöker på egen hand misslyckas ofta, men när en grupp arbetar mot samma mål upplevs det enklare. Man arbetar i ett lag, eller på engelska – TEAM.

TEAM - Viktresan
TEAM - Stark senior
TEAM - Kom igång!
TEAM - Family / Friends
TEAM - Uthållighetsträning
En personlig tränare på ViMa´s leder och tränar till förändring som berör hela människan, såväl fysiskt som mentalt.

Kostrådgivare

I nära samarbete så jobbar kostrådgivare Frida Åberg med delar som är relevanta för dig så att du ska nå målen. Kostens vikt är en stor del oavsett vilket mål du vill uppnå. De går även att ta hjälp enbart med kosten för att exempelvis; få mer energi, minska eller öka i vikt/volym, stämma av att matvanorna och främja en hälsosam livsstil.

Vill du veta mer?

ViMa´s kostrådgivare
Frida Åberg
Telefon 070 942 63 31