Cross (för barn/ungdom)

Ett barn- och ungdomskoncept för åldern 3 till 13 år fördelat i olika åldersnivåer. Klassen är skapad av de två förskollärarna Cecilia Josefsson och Frida Åberg samt Viktoria Hamhillgo. Alla tre har flerårig erfarenhet av träning och träning med barn och ungdomar. Klasserna är utformade som en resa över tio veckor.

Under träningsresan får man med sig de element som behövs i varje åldersspann. Vi jobbar med hela kroppen och skapar rörelseglädje för att inspirera och ge förutsättningar för ett aktivt liv. I resan lägger vi in och belyser vinsterna med fysisk aktivitet och energins betydelse i kosten samt varför vi behöver dricka och vila.

Styrka, kondition, balans, rörlighet och avslappning kommer att finnas med på ett lustfyllt sätt. Vi kommer utveckla självförtroendet, självkänslan, styrkan och konditionen på ett variationsrikt och inspirerande sätt och framför allt se till att barnen har kul och finner glädjen med aktivitet.

Målet är att successivt utveckla barnen så att de lär sig för livet. Barnen får gärna prova på en gång och se om det gillar passet. Det måste dock göras en intresseanmälan via formuläret. Betalningen ska sedan vara gjord tre dagar innan pass nummer två för att platsen ska vara garanterad.

Pris för tio veckor: 1 295 kronor

Vill du veta mer?

ViMa´s personliga tränare
Viktoria Hamhillgo
Telefon 070 58 31 356

Intresseanmälan

Tack för din intresseanmälan för Cross (Barn/ungdom).
Ditt meddelande kunde inte skickas. Försök gärna igen.
Målet är att successivt utveckla barnen så att de lär sig för livet.